1 dags uppdateringsutbildning som Volym Fransstylist (för dig som saknar intyg)

I lager.

6 900 kr

1 dags uppdateringsutbildning som volym fransstylist 

Har du tidigare gått en fransstylist utbildning fast saknar intyg eller har du haft en paus inom yrket, då har vi utbildningen till dig. 

Hos LashesByNanna kan du fräscha upp dina kunskaper var du blir redo till att ta kundar direkt efter utbildningen. 

I utbildningen ingår fransstylist online teori och även online härdplast utbildningen som är ett lagkrav för att jobba inom yrket. 

Du får certifikat på att du är utbildad certifierat fransstylist. Du får även kursintyg på teori och härdplastutbildningen. 

Utbildning gir dig alla kunskaper du behöver för att börja din karriär som Certifierad Volym fransstylist. LashesByNanna har i samarbete med Easywise tagit fram en intensiv fantastisk utbildning, var du blir Certifierad Volym fransstylist. 

Härdplast- och teoriutbildningen tar du online. Du får tillgång till online utbildningen så snart du har betalt din utbildning. 

Du måste vara klar med båda online utbildning innan du kommer på den praktiska utbildningsdagen. Efter den praktiska utbildningsdagen får du certifikat som fransstylist.

Den praktiska utbildningsdag : Är en praktisk utbildningsdag som hålls i Malmö. På utbildningsdagen lär du dig kort grunderna till fransförlängningen singelmetoden. Fokus på singel är lite för 85% av dagen går med att lära sig Volym & Volume Lashes. 

Din lärare är Nadia från LashesByNanna, hon lär ut sin speciella teknik inom volym. Du ska ha med egen modell på träningsdagen, som du gör fransar på. Modellen går därifrån med ett nytt sätt fransar. Åldersgräns på modellen är 16 år. 

Utbildningen är utvecklad och uppbyggd så att du, utan tidigare erfarenhet, säkert får med dig all den kunskap du behöver med fokus på nöjda och återkommande kunder.  

Arbetsmiljöverkets krav på härdplastutbildningen ingår självklart i utbildningen, för både din och dina kunders trygghet och säkerhet.

Vi har fransar, lim, pads, pincetter som vi använder på utbildningsdagen. Vill du ta med egen pincett går det bra. Det ingår inte startkik i utbildningen. 


Utbildningsdagen i Malmö med Nadia från LashesByNanna sker löpande, vid interesse kontakta oss på [email protected] var vi fastställer datummet. 


Vi erbjudar olika betalingssätt.

  • Delbetaling 
  • Kontantbetaling
  • Faktura 
  • Swish

När du vill anmäla dig vår utbildningen för att säkra din plats ska du betala in en anmälningsavgift på kr. 3000.  Denna betalas in via Swish. Rest belopp kr. 3900 betalas inom 14 dagar. Rest belop kan delbetalas eller betalas kontant, faktura eller swish. När hela utbildningen är betalt får du tillgång till online utbildningen. Om det är mindra end en månad till utbildningen, ska hela utbildningen betalas direkt. Vid frågor kontakta oss på tel. 0723252329 det går även bra  att skicka sms. 

Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Avbokning kan endast ske upp till 14 dagar efter man har anmält sig. Anmälan är bindande*

Åldersgräns på utbildningen är 16 år

*köpsvilkår hittar du i kassan när du köpar utbildningen.